top of page

Els nostres espais

Riera 90 consta de tres espais comunicats per una escala on poder realitzar els vostres esdeveniments  o celebracions. Podeu portar vosaltres el menjar i la beguda o treballar amb els nostres proveedors que us poden orientar sobre la proposta que busqueu (qualitat i preu) per a cada ocasió. Aquí podreu veure també imatges d'aquestes suggerències. 

Persegueix el teu somni i fes que el teu dia sigui ben especial!

LA SALA RIERA 90: es tracta de l'entrada des de el carrer al nostre espai, consta d'una barra perfectament equipada i un accés al pati posterior, amb capacitat per unes 25 persones de peu, és perfecte per esdeveniments on l'objectiu és que la gent es comuniqui i no s'assegui. També per fer una primera part de pica-pica i després passar a una altra sala.

sales2 copia.png

La SALA BODEGA CUINA a la part de baix del local, es troba l'espai on tenim 8 taules amb les seves respectives cadires. (i una taula gran) Hi trobem també una cuina ben equipada on es pot preparar qualsevol àpat, o impartir tallers de cuina, showcookings, degustacions, etc.. Aquesta sala té un encant especial amb unes arcades i vigues que recorden a una bodega i un petit racó on guardem en fresc els vins i licors.  Té una capacitat per 35 persones assegudes.

LA SALA ALTELL, a la part de dalt del local amb il.luminació natural i capacitat per unes 35 persones, consta també de WC amb accés per discapacitats. Té un karaoke amb pantalla gran per les festes. Perfecte per reunions d'empresa.

bottom of page